Nieuws

Cold today. Cold tomorrow.

Dit is waar Van Kempen koudetechniek en Van Kempen AircoCentre voor in staat. Een installatie waar u op kunt vertrouwen!

Fiscale voordelen EIA en MIA 2016 voor u in beeld.

 

Wat zijn de subsidiekansen voor uw projecten in de gebouwde omgeving in 2016? In dit schrijven vindt u de belangrijkste wijzigingen voor de Energie Investeringsaftrek (EIA) en Milieu Investeringsaftrek (MIA) in 2016. Op 30 december 2015 zijn beide regelingen gepubliceerd. U kunt ook in 2016 profiteren van fiscale subsidie op energiezuinige en milieuvriendelijke investeringen.

Een volledig nieuwe verbeterde Split-range in koudemiddel R-32 voor 2016.

De toekomst vraagt om koudemiddelen met een lagere impact op het milieu. In 2020 vraagt het EU-beleid om 20% vermindering van uitstoot van broeikaseffecten. Alle sectoren moeten hun steentje bijdragen, dus ook de sectoren waarin F‑gassen worden gebruikt. Daikin neemt hierin het voortouw met het meest energiezuinige product programma met de laagste milieu-impact. Na de introductie van de Emura en de Ururu Sarara, de eerste R‑32 Split-wandmodellen, komt er een uitbreiding op het R-32 product programma met wandmodellen en multi-split met betere rendementen.

Daikin lanceert revolutionaire BLUEVOLUTION-reeks 2016

De meest recente generatie van klimaatregelingssystemen voor thuis is schoon, stil en energiezuinig.

Combineer duurzaamheid met het beste werkklimaat.

Steeds meer bouwprojecten in Europa worden duurzaam ontwikkeld. Vanaf 2015 moeten de meeste bouwprojecten in Europa ecologisch duurzaam zijn. 93% van alle bouwondernemingen en investeerders vindt een milieucertificaat belangrijk. BREEAM is hét instrument om integraal de duurzaamheid van nieuwe en bestaande gebouwen meetbaar te maken en te beoordelen. En Van Kempen Airco-Centre is dé HVAC-R partner om uw BREEAM- en andere milieudoelstellingen te behalen.

Altijd alles onder controle.

Energie besparen en altijd verzekerd zijn van een comfortabel binnenklimaat. Dat kan met de combinatie van de Daikin Online Controller app en de plug & play Wifi-kit. U kunt uw airconditioner overal bedienen, waar u maar bent, zolang u maar over een internetverbinding beschikt. Zo bent u altijd verzekerd van een optimale klimaatregeling en kunt u maximaal besparen op uw energiekosten.

Keep looking, you'll never find me (2016).

Met de introductie van de VRV IV i‑ en S‑series zet Daikin opnieuw de innovatieve standaard. De nieuwe VRV IV S‑serie is vanaf nu beschikbaar en de VRV IV i‑serie vanaf eind deze maand. De Daikin VRV IV S‑serie Compact is klein én krachtig, heeft een hoog seizoensrendement en voldoet aan alle bouw- en geluidsnormen. Binnen de VRV IV S-serie zijn modellen beschikbaar van 4 tot 12 pk. De VRV IV i‑serie is een unieke oplossing voor installaties waar een volledig onzichtbare oplossing gewenst is. Het systeem wordt binnen geïnstalleerd, waardoor alleen de luchtroosters zichtbaar zijn. Ideaal voor kleine ruimtes en stadslocaties.

Nieuw: Daikin-Intergas hybride warmtepomp!


De Daikin-Intergas hybride warmtepomp is dé totaaloplossing voor zowel verwarming als warm tapwater.Hoge energiekosten en nieuwe Europese wetgeving op het gebied van energieverbruik vragen om een duurzaam, efficiënt verwarmingssysteem dat minder energie verbruikt gekoppeld aan een lagere CO2 uitstoot. De Daikin-Intergas hybride warmtepomp is dé totaaloplossing voor zowel verwarming als warm tapwater. Nu te bestellen bij Airco Centre Tiel!

Dit is het moment om te profiteren! Actie Van kempen Airco-Centre 2016.


Actie bij VK Airco-centre: Stijlvol Daikin wandmodel met energielabel A++! inclusief montage, met korting!Actie bij Van Kempen Airco-Centre Tiel: Stijlvol Daikin wandmodel met energielabel A++! We hebben op grote schaal, en dus voordelig, airconditioners ingekocht. En dat betekent een interessante korting voor u op een complete set inclusief montage!

VK Airco-Centre actie 2016 Gratis Wifi-module

Actie alleen bij Van Kempen Airco-Centre Tiel!

Pagina's

© Van Kempen Airco-Centre - Disclaimer - Sitemap