Referentieprojecten

Wageningen University & Research

Voor WUR zullen wij "Van Kempen Koudetechniek B.V." het volgende realiseren in 2017.

In de ruimte "vrieskasten" 1e verdieping zullen wij de bestaande airco saneren en vervangen. Wij zullen gaan plaatsen een Toshiba single-splitsysteem warmtepomp inverter van 10,0 kW met één cassettemodel met vier-zijdige uitblaas.

In ruimte 1117 1e verdieping zullen wij de bestaande koeling gaan uitbreiden met drie Daikin single-splitsystemen warmtepomp inverter van ieder 10,0 kW met drie plafond onderbouwmodellen met een-zijdige uitblaas.

 

Landgoed Oosterhout "huisartsenpraktijk"

In 2017 werken wij "Van Kempen Koudetechniek B.V." aan het klimatiseren van een huisartsenpraktijk op Landgoed Oosterhout.

Diverse ruimten binnen de huisartsenpraktijk zullen worden voorzien van Daikin VRV warmtepompsystemen (het gehele systeem kan koelen of (bij)verwarmen) en een Daikin WTW ventilatie (middels kanalen wordt de lucht in de diverse ruimten afgezogen. De verse lucht wordt in elke ruimte ingeblazen en de vervuilde lucht uitgeblazen)

 

Beheermij Boudewijn BV

Van Kempen Koudetechniek B.V. heeft voor Beheermij Boudewijn BV

aan een project gewerkt aan de Industrieweg 1 te Waardenburg.

Van Kempen Koudetechniek B.V. heeft meerdere klimaatsystemen in

het pand geleverd en gemonteerd.

 

6 Singlesplit systemen van het A-merk Daikin zijn door Van Kempen Koudetechniek B.V.

geïnstalleerd. Daikin is wereldwijd specialist op het gebied van koelen en verwarmen!

DSV zaden Nederland

Van Kempen Airco Center heeft gewerkt aan het klimatiseren van diverse kantoren op één verdieping binnen het pand van DSV zaden Nederland te Ven-Zelderheide.

 

Over DSV zaden Nederland:

Schans Installatie Veenendaal

In opdracht van Van Kempen Airco-Centre heeft Installatiebedrijf Schans Veenendaal gewerkt aan het vervangen van de Cv-installatie voor pand "De Waardenburcht" te Waardenburg.

Men heeft de volgende werkzaamheden mogen verrichten:

Mead Johnson Nutrition Nijmegen

Klimatiseren en ventileren QC Lab en BIB Roof Office.

Hema Warenhuis Werkendam en Beneden-Leeuwen

Klimatiseren winkel.

In 2014 hebben wij gewerkt aan het klimatiseren van de winkel begane grond van Hema Warenhuis Werkendam en van Hema Warenhuis Beneden-Leeuwen.

Schans Installatie Veenendaal


Klimatiseren praktijkruimtes
In opdracht van Installatiebedrijf Schans in Veenendaal heeft Van Kempen Airco-Centre gewerkt aan het klimatiseren van een fysiotherapeuten praktijk, fitnesscentrum en medisch centrum te Zevenaar.

Schans Installatie Veenendaal


Klimatiseren van een kantoorgebouw
Op het representatieve Businesspark ‘De Batterijen’ is aan het Lunet 10 De Valkenier gerealiseerd. Een kleinschalig kantoorproject met eigen identiteit en volledige turn-key oplevering. Het klimatiseren van het kantoorgebouw is uitgevoerd door Van Kempen Airco-Centre.

Regio Rivierenland te Tiel


Klimatiseren bovenverdieping kantoorgebouw
Op de bovenste verdieping van het kantoorgebouw van Regio Rivierenland (Regiokantoor) gelegen aan het J.S. de Jongplein 2 te Tiel heeft Van Kempen Airco-Centre gezorgd voor de levering en installatie van een aircosysteem van Daikin.

Pagina's

© Van Kempen Airco-Centre - Disclaimer - Sitemap