Fleximodel

Sfeerfoto fleximodel
Sfeerfoto fleximodel plafond
Fleximodel airco van Daikin
Fleximodel airco van Daikin
Fleximodel airco van Daikin

VK maakt het u gemakkelijk.....

Dit toestel biedt twee oplossingen, zowel installatie laag aan de wand (onder een venster) als aan het plafond. Het uitgebreide productgamma van Daikin biedt voor elke toepassing de juiste airconditioner. 


Plafondmontage: Door de compacte vormgeving is dit model een zeer goede keuze voor ruimtes zonder verlaagd plafond. Deze modellen zijn tevens ook deels inbouwbaar in een verlaagd plafond. Door enkele centimeters weg te werken, krijgt het toestel een nog slanker uitzicht.


Vloermontage: Vloerairco's vinden vaak hun toepassing in woon ruimtes en/of slaapkamers. Omdat ze laag aan de muur worden geplaatst, lijken ze op een gewoon verwarmingselement. Maar dan wel één die kan verwarmen en koelen.


Met een fleximodel airco kunt u geld besparen. Want als u met uw airco ook kunt verwarmen, hebt u geen extra verwarmingselement meer nodig. In veel projecten kan hierdoor een aardig stuk uit het verwarmingsbudget bespaard worden. Een ander groot voordeel van het vloertoestel is dat de luchtstroom naar boven gericht kan worden. Daardoor kan er een aangename luchtstroom gecreëerd worden die niet rechtstreeks op het lichaam wordt gericht.

 

 

© Van Kempen Airco-Centre - Disclaimer - Privacy statement - Sitemap