Referentieprojecten

PeoplePower te Veenendaal

HET BEGIN

De opdrachtgever wilde graag een pand dat klaar is voor de toekomst. Een comfortabel kantoor zonder gasaansluiting.Een pand dat optimaal ingedeeld moest worden, waarbij zoveel mogelijk vloeroppervlak nuttig gebruikt wordt voor kantoor gebruik. De installaties moesten hierbij optimaal gemonitord kunnen worden, zodat het energiezuinige karakter van het pand inzichtelijk gemaakt kon worden. Tevens moest de mogelijkheid om een verdieping te kunnen verhuren in de toekomst terugkomen in het ontwerp van de klimaatinstallatie.

M. v.d. Vecht Installatietechniek

 

In samenwerking met M. v.d. Vecht Installatietechniek uit Eck en Wiel zullen wij van maart t/m eind april het volgende bij 

Timmerfabriek Rijksen te Maurik gaan realiseren:

Ten behoeve van de kantoren wordt een Daikin VRV warmtepomp geleverd en gemonteerd, waarbij het hele systeem kan koelen of verwarmen.

Frank van Woerden Bouw B.V.

In samenwerking met Frank van Woerden Bouw B.V. wordt er bij PeoplePower Vendelier Veenenendaal in 2018 de volgende installaties geleverd en gemonteerd:

Klimaatsysteem: 

- Een daikin VRV Heat Recovery System totaal 106 kW met 26 binnendelen.

Serverruimtes:

- Een Daikin multi-splitsysteem 6,8 kW, voorzien van 2 wandmodellen.

Wageningen University & Research

Voor WUR hebben wij "Van Kempen Koudetechniek B.V." het volgende gerealiseerd in 2017.

In de ruimte "vrieskasten" 1e verdieping zullen wij de bestaande airco saneren en vervangen. Wij zullen gaan plaatsen een Toshiba single-splitsysteem warmtepomp inverter van 10,0 kW met één cassettemodel met vier-zijdige uitblaas.

In ruimte 1117 1e verdieping zullen wij de bestaande koeling gaan uitbreiden met drie Daikin single-splitsystemen warmtepomp inverter van ieder 10,0 kW met drie plafond onderbouwmodellen met een-zijdige uitblaas.

 

Landgoed Oosterhout "huisartsenpraktijk"

In 2017/2018 werken wij "Van Kempen Koudetechniek B.V." aan het klimatiseren van een huisartsenpraktijk op Landgoed Oosterhout.

Diverse ruimten binnen de huisartsenpraktijk zullen worden voorzien van Daikin VRV warmtepompsystemen (het gehele systeem kan koelen of (bij)verwarmen) en een Daikin WTW ventilatie (middels kanalen wordt de lucht in de diverse ruimten afgezogen. De verse lucht wordt in elke ruimte ingeblazen en de vervuilde lucht uitgeblazen)

 

Beheermij Boudewijn BV

Van Kempen Koudetechniek B.V. heeft voor Beheermij Boudewijn BV

aan een project gewerkt aan de Industrieweg 1 te Waardenburg.

Van Kempen Koudetechniek B.V. heeft meerdere klimaatsystemen in

het pand geleverd en gemonteerd.

 

6 Singlesplit systemen van het A-merk Daikin zijn door Van Kempen Koudetechniek B.V.

geïnstalleerd. Daikin is wereldwijd specialist op het gebied van koelen en verwarmen!

DSV zaden Nederland

Van Kempen Airco Center heeft gewerkt aan het klimatiseren van diverse kantoren op één verdieping binnen het pand van DSV zaden Nederland te Ven-Zelderheide.

 

Over DSV zaden Nederland:

Schans Installatie Veenendaal

In opdracht van Van Kempen Airco-Centre heeft Installatiebedrijf Schans Veenendaal gewerkt aan het vervangen van de Cv-installatie voor pand "De Waardenburcht" te Waardenburg.

Men heeft de volgende werkzaamheden mogen verrichten:

Mead Johnson Nutrition Nijmegen

Klimatiseren en ventileren QC Lab en BIB Roof Office.

Hema Warenhuis Werkendam en Beneden-Leeuwen

Klimatiseren winkel.

In 2014 hebben wij gewerkt aan het klimatiseren van de winkel begane grond van Hema Warenhuis Werkendam en van Hema Warenhuis Beneden-Leeuwen.

Pagina's

© Van Kempen Airco-Centre - Disclaimer - Privacy statement - Sitemap